8. 201 Ft

TRICOVEL® Biogenina tabletta 10mg

30db

A Biogenina egyedülálló és innovatív, szabadalmi oltalommal védett hatóanyag kombinációja, valamint a hozzá társuló fontos vitaminok és ásványi anyagok gondoskodnak arról, hogy a haj megőrizze egészséges szerkezetét, ragyogását.

Olaszország bőrgyógyászok által tesztelt, klinikailag igazolt hatékonyságú, közkedvelt hajszépség vitaminja. „Nyújtott” hatóanyag-leadási technológiának köszönhetően mindössze napi 1 tablettát szükséges bevenni, 2 hónapig.

Vény nélkül kapható gyógyhatású étrend-kiegészítő készítmény.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár

273, 37 Ft/db

TERMÉKISMERETŐ
TRICOVEL Biogenina tabletta 10mg

Amikor a haj elvékonyodik, vagy fénytelenné válik, veszít volumenéből, és a hajszálak is töredezetté válnak, az sokszor egy komolyabb probléma, a hajhullás előszele lehet.

Ha ilyen tüneteket észlelünk, érdemes fokozottan odafigyelnünk a helyes táplálkozásra, és arra, hogy szervezetünk, ezáltal hajunk is megkapja a számára szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat.

Már napi 1 tabletta biztosítja a haj egész napos táplálását, védelmét!

Mi az, amit feltétlenül tudnod kell a Tricovel-ről?

A gyógyszeriparban kifejlesztett, úgynevezett „nyújtott” hatóanyag-leadási technológiának köszönhetően a Tricovel tablettákból már mindössze napi 1 tabletta bevétele elegendő ahhoz, hogy hajadnak egész napos táplálást és védelmet biztosítson.

A Tricovel hajszépség vitamin alkalmazásának javasolt időtartama mindössze 2 hónap.

A Tricovel tablettát férfiak és nők egyaránt, teljes biztonsággal alkalmazhatják.

Miért bízhatsz a Tricovel hajszépség vitaminban?

A Tricovel Olaszország első számú hajszépség vitaminja.

Az egészséges hajszerkezet számára fontos vitaminok és ásványi anyagok mellett a Tricovel az egyedülálló és innovatív Biogenina hatóanyag-komplexet is tartalmazza.

A Tricovel étrend-kiegészítő tablettát az 1889 óta működő világszabadalmakat felsorakoztató Giuliani gyógyszercég Hajhullás Elleni Kutatási részlege fejlesztette ki.

A kutatómunka a mai napig a tudomány fellegváraiban, Róma, Bologna és Milánó egyetemei mellett a világhírű angol városok, Manchester és London egyetemi laborjaiban zajlik.

A Tricovel hatékonyságát bőrgyógyászok ellenőrzése mellett folytatott klinikai vizsgálatok során bizonyítják.

A Tricovel egyedülálló összetételét világszabadalom garantálja.

Mi teszi a Tricovel tablettákat Olaszország piacvezető hajszépség vitaminjává?

A Tricovel hajszépség vitamint jegyző olasz Giuliani gyógyszercég 1889-ben a klinikai kutatás és innováció mellett kötelezte el magát. A cég és termékeinek sikere azóta töretlen, hiszen a klinikailag igazolt hatékonyság és a legmagasabb minőségi sztenderdek valódi megoldásokat hoztak az emberek életébe, így téve a tricovel-t Olaszország legkedveltebb hajszépség vitaminjává.*

Mi van a Tricovel tablettában, amitől olyan hatásos?

A Tricovel tabletták fő alkotóeleme a Biogenina – egyedülálló és innovatív, szabadalmi oltalommal védett hatóanyag-komplex, ami a Poliamin, Biotin és Pantoténsav összetevők egyedi és hatásos kombinációja.

Nélkülözhetetlen vitaminok és ásványi anyagok.

A Tricovel tabletták a Biogenina mellett további fontos vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak.

Tudj meg többet a tricovel összetevőiről!

Mi garantálja a Tricovel tabletta hatékonyságát?

A gyógyszercég immáron több mint 100 éve az emberek életminőségének javítása iránt kötelezte el magát. A hajat érintő leggyakoribb problémákra keresték a választ, mely során a megoldást a hatékony és biztonságosan alkalmazható termékek fejlesztésében látták, így született meg a Tricovel. A hajszépség vitamin kifejlesztése során a legmodernebb trichológiai, azaz hajgyógyászati kutatások eredményeit vették alapul, összetételének hatékonyságát pedig bőrgyógyászok ellenőrzése mellett zajló klinikai vizsgálatok során tanulmányozták. A Tricovel hajszépség vitamin és a világszabadalom e sokéves, elkötelezett kutatómunka eredménye.

Mindössze napi 1 tabletta:

A Tricovel hajszépség vitaminból naponta mindössze 1 tablettát kell bevenni. A tablettát egészben kell lenyelni, szétrágás, széttörés vagy szétzúzás nélkül, lehetőleg a reggeli étkezés során.

A gyógyszeriparban kifejlesztett, úgynevezett „nyújtott” hatóanyag-leadási technológiának köszönhetően a Biogenina-t tartalmazó Tricovel napi egyszeri bevétele elegendő ahhoz, hogy a hatóanyagok folyamatosan szívódjanak fel, hiszen a szükséges vitaminok és tápanyagok megfelelő időközönként szabadulnak fel. Jó, ha tudod, a nyújtott hatóanyag-leadási technológia nélkül a szervezet bizonyos tápanyagokból nem képes elraktározni, így csak az adott pillanatban szükséges mennyiséget tudja felhasználni, a többit a vizelettel együtt üríti.

A Tricovel hajszépség vitamin alkalmazásának ajánlott időtartama mindössze 2 hónap.

Az innovatív és egyedülálló hatóanyag-komplex európai- és világszabadalmi oltalom alatt!

Biogenina:

A Biogenina egy egyedülálló és innovatív, szabadalmi oltalommal védett hatóanyag-komplex, ami a Poliamin, Biotin és Pantoténsav összetevők egyedi és hatásos kombinációja. Kifejlesztése egy nagy múltú olasz gyógyszercég nevéhez kötődik. A Giuliani Hajhullás Elleni Kutatási Részlege a legmodernebb trichológiai (hajgyógyászati) kutatások eredményeit alapul véve fejlesztette ki a Biogenina-t, mely a hatóanyag egyedülállóságát garantáló európai- és világszabadalmi oltalom alatt áll.

B6-vitamin:

B6-vitamin, más néven piridoxin vízben oldódó vitamin. A szervezet B6-vitamin szükséglete elsősorban a fehérjebeviteltől függ. Természetes B6-vitamin forrás a máj, a hús, a tejtermékek, szárazhüvelyesek, élesztő, tojássárgája, barna liszt és az ebből készülő pékáruk, kukorica, zöldségfélék.

Biotin:

A biotin a B-vitaminok csoportjába tartozó, gyakran szépségvitaminnak is nevezett B7- vagy H-vitamin, ami hozzájárul a haj és a bőr egészséges állapotának fenntartásához. Legjobb biotinforrásaink a máj, a vese, a tojássárgája, az élesztő, a karfiol, a dió- és mogyorófélék.

C-vitamin:

Az emberi szervezet képtelen az aszkorbinsav előállítására, így azt táplálékkal kell bevinnünk szervezetünkbe. Az aszkorbinsavnak, más néven a C-vitaminnak számos jótékony hatása van, többek között a bőr kollagénképződéséhez is nélkülözhetetlen. Hiányában a bőrünk szárazzá, repedezetté válhat. Továbbá a C-vitamin – a cinkhez, rézhez, E-vitaminhoz hasonlóan – hozzájárul a sejtek, így a haj sejtjeinek oxidatív stressz elleni védelméhez.

Cink:

A cinket csekély mennyiségben ajánlott fogyasztani, ám mégis elengedhetetlen szervezetünk működéséhez, hiszen hozzájárul a sejtek, így a haj sejtjeinek is oxidatív stressz elleni védelméhez, vagyis antioxidáns hatása révén segít semlegesíteni a szabadgyökök károsító hatását. A haj, a bőr és a köröm egészséges állapotának fenntartásához nélkülözhetetlen. A cink nagy mennyiségben fordul elő a vörös húsokban, tengeri herkentyűkben, búzacsírában, búzakorpában, de a mogyoró- és diófélék is jó forrásai.

E-vitamin:

Antioxidáns hatású zsírban oldódó vitamin. Hozzájárul a sejtek, így a haj sejtjeinek is oxidatív stressz elleni védelméhez, vagyis antioxidáns hatása révén segít semlegesíteni a szabadgyökök károsító hatását. Az E-vitamin más zsírban oldódó vitaminokkal ellentétben rövid ideig raktározódik csak a szervezetben, ezért rendszeresen kell pótolni. Az E-vitamin természetes forrásai pl. a növényi olajok, a búzacsíra, mogyoró, mandula, máj és a tojás.

Folsav:

A folsav vízben oldódó vitamin. Szervezetünkben nagyon fontos szerepe van. Érdekes módon a felszívódása jobb a mesterséges készítményekből, étrend-kiegészítőkből, mint a természetes forrásokból. Természetes forrása például a máj, leveles zöldségek (paraj), gyümölcsök, élesztő.

Metionin:

A metionin esszenciális aminosav, ami azt jelenti, hogy bár szükségünk van rá, az emberi szervezet nem képes önmagában előállítani, így a szükséges mennyiséget csak az étrendünkkel, természetes forrásból illetve étrend-kiegészítővel tudjuk biztosítani. Nagy mennyiségben található például a szezámmagban, a halban, húsokban, egyes növényi magokban.

Pantoténsav:

A Pantoténsav, más néven B5-vitamin vízben oldódó vitamin, mely az emberi test minden egyes sejtje számára nélkülözhetetlen. Sok élelmiszerben megtalálható, de a májban, marha-, sertéshúsban, tyúktojásban, tejben különösen nagy mennyiségben fordul elő.

Réz:

A réz jelenléte számos folyamat lezajlásához szükséges szervezetünkben. Szükség van rá a tirozin nevű aminosav előállításához is, amelynek közreműködésével alakul ki a haj- és a bőrszín. Továbbá a réz – a cinkhez, C-vitaminhoz, E-vitaminhoz hasonlóan – hozzájárul a sejtek, így a haj sejtjeinek oxidatív stressz elleni védelméhez. A réz természetes forrásai például a hüvelyesek, a gabonafélék és a máj.

1 doboz 1 havi adag.

Egy doboz Tricovel tabletta 30 szem tablettát tartalmaz. Mivel naponta csak 1 szemet kell bevenni belőle, így egy doboz 1 havi adagot jelent.

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!