4. 044 Ft

Supradyn Immune Kids

100db

A Supradyn Immune Kids vitamin komplex a cink, C-és D-vitamin tartalmának köszönhetően támogatja az immunrendszert. Megfázás, influenza megelőzésére, kiegészítő kezelésére is javasolt!

Kiemelendő a C-vitamin hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkenéséhez, valamint a bőr, inak, ínszalagok, légutak egészségéhez a D-vitamin a normál csontozat, fogazat fenntartásához, a szív és érrendszer egészségéhez, védelmet nyújthat a rák és számos autoimmun betegséggel szemben.

A cinknek fontos szerepe van az anyagcsere-folyamatokban, a természetes növekedésben, a nemi fejlődésben, a sebgyógyulásban, az ízérzés megőrzésében…

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár

39, 52 Ft/db

TERMÉKISMERTETŐ
Supradyn Immune Kids

Vitaminokat és nyomelemet tartalmazó étrend-kiegészítő.

Szülőként gyermekeink egészsége a legfontosabb dolog a számunkra, éppen ezért nem szabad megfeledkeznünk azokról a káros külső hatásokról, amelyek az őszi-téli időszakban érhetik szervezetüket. Ilyenkor fokozottan szükséges, hogy biztosítsuk számukra az ajánlott napi vitaminbevitelt, hiszen immunrendszerük több kihívással kénytelen szembenézni.

Ebben segíthetnek a Supradyn Immune Kids narancs, eper és papaya ízű gumivitaminjai, amelyek nem csak finomak, hanem cink, C-és D-vitamin tartalmuknak köszönhetően támogatják az immunrendszert is.

A C-vitamin emellett hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkenéséhez is.

D-vitamin napfény hatására keletkezik a bőrünkben, ám az őszi-téli időszakban a mi éghajlatunkon ebből kevesebb jut. A Supradyn Immune Kids-ben található D-vitamin segít pótolni szükséges mennyiséget az értékes napfényben kevésbé gazdag hónapokban is.

Supradyn Immune Kids C-, D-vitamin és cink tartalmú, narancs, eper, papaya ízű, étrend-kiegészítő gumivitamin. Az étrend-kiegészítők nem helyettesítik a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Összetevők 2 db (minimális napi adag) gumivitaminban:
C-Vitamin 60 mg
D-Vitamin 10 μg
Cink 5 mg

 

Bayer Hungária Kft. 1123 Budapest, Alkotás u. 50.

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!