2. 688 Ft

 

Nurofen 200 mg gyógyszeres tapasz 2db

Hatóanyag: ibuprofén

 

A 24 órás alkalmazás alatt folyamatos ibuprofén felszívódást biztosít a fájdalom területén; így kifejtheti helyi gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatását. A gyógyszeres tapasz rugalmas és kényelmes.

A Nurofen 200 mg gyógyszeres tapasz izmok, valamint az alsó- és felső végtag ízületeinek sérülése (húzódás, rándulás) következtében fellépő helyi, akut rövid távú fájdalom csillapítására, kezelésére javallott felnőttek és 16 évnél idősebb serdülők számára.

Vény nélkül kapható gyógyszeres tapasz.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár:

1125, 00 Ft/db

BETEGTÁJÉKOZTATÓ
Nurofen 200 mg gyógyszeres tapasz

Hatóanyag: ibuprofén

Termék információk:

A Nurofen 200 mg gyógyszeres tapasz izmok illetve az alsó- és felső végtag ízületeinek sérülése (húzódás, rándulás) következtében fellépő akut fájdalom helyi, rövid távú tüneti kezelésére javallott felnőttek és 16 évnél idősebb serdülők számára. 200 mg ibuprofént tartalmaz tapaszonként.

Egy dózisnak egy gyógyszeres tapasz felel meg. 24 órán belül maximum egy gyógyszeres tapasz alkalmazható. A gyógyszeres tapaszt a nap bármely szakaszában fel lehet helyezni, napközben vagy éjszaka, viszont másnap ugyanebben az időpontban el kell távolítani és szükség esetén egy új tapaszt kell felhelyezni.

A gyógyszeres tapaszt a lehető legrövidebb ideig kell alkalmazni a tünetek enyhítésére. A kezelés időtartama nem haladhatja meg az 5 napot.

A gyógyszeres tapaszt egészben kell felhasználni, nem szabad kettévágni. A gyógyszeres tapasz okklúziós kötéssel nem alkalmazható. A gyógyszeres tapaszt tiszta, száraz, ép bőrfelületen kell alkalmazni.

Orvosi rendelvény nélkül kiadható gyógyszer (VN).

Amennyiben nincs javulás a kezelés javasolt időtartama alatt, vagy a beteg állapota rosszabbodik, orvoshoz kell fordulni.

Termék engedély-számok: OGYI-T-6793/136 2 darabos kiszerelés

Forgalmazó: Reckitt Benckiser Kft. 1113 BUDAPEST, BOCSKAI ÚT 134 -146

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!