2. 455 Ft

LÁZMÉRŐ HIGANYMENTES analóg Geratherm

1 db

Higany helyett legnagyobb mértékben galliumot tartalmazó hőmérő, melynek pontossága és megbízhatósága a korábbi higanyos lázmérőkkel azonos.

A termék használatával kapcsolatban kérjük, olvassa el a termékhez tartozó termékinformációt vagy kérjen tanácsot szakképzett Gyógyszerészeinktől, vagy Kezelőorvosától.

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár

2455 Ft/db

TERMÉKISMERTETŐ
LÁZMÉRŐ HIGANYMENTES analóg Geratherm

Környezetbarát, higany helyett legnagyobb mértékben galliumot tartalmaz. Pontossága és megbízhatósága a korábbi higanyos lázmérőkkel azonos. Magasabb árfekvése a jóval költségesebb gyártási technológiának tulajdonítható.

Gyárilag kalibrált. Pontosságát megtartja!!! További információk a használati utasításban.

Hogyan kell lerázni a higanymentes lázmérőt?

A higanymentes lázmérőben a higany helyett gallium található túlnyomó részt, és ebből adódóan a megszokottól eltérően ennek a típusnak a lerázása kifinomultabb technikát igényel.

A lázmérő legvégét (az utolsó 1cm-t) fogjuk meg a hüvelykujjunk és a behajlított mutatóujjunk között erősen, hogy ki ne csúszhasson rázáskor. (Ha 2-3 cm-t fogunk a lázmérő végétől, akkor már nehézkesebb a lázmérő lerázása).

Függőleges irányú csukló és alkar mozdulattal erőteljesen rázogassuk a lázmérőt. 5 erőteljes rázással kb. fél-egy fokot lehet lerázni a rázási intenzitástól és a helyes fogástól függően. A higanyos lázmérőhöz képest kb. 3-4-szer annyi rázást kell végezni.

Sokak számára a kezdetekben komolyabb gondot jelenthet a lázmérő lerázása, de a fenti technikával a lerázási művelet elsajátítható.

 

Geratherm, 7626 Pécs, Major u. 4.

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!