2. 890 Ft

JUTAVIT VAGINAL BALANCE Hüvelykapszula

10db

JUTAVIT VAGINAL BALANCE a vaginosis és a vaginitis kezelésére és megelőzésére javasolt Hüvelykapszula. 12 évnél idősebb nők részére.

Különböző okokból fellépő hüvelygyulladás esetén csökkenti a viszkető-égető érzést, a szárazságot, valamint megszünteti a kellemetlen illatot, helyreállítja a természetes intim egyensúlyt.

Vény nélkül kapható orvostechnikai eszköz.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

 

 

További információk

Egységár

275, 00 Ft/db

TERMÉKISMERTETŐ
JUTAVIT VAGINAL BALANCE Hüvelykapszula

JUTAVIT VAGINAL BALANCE Hüvelykapszula a vaginosis és a vaginitis kezelésére és megelőzésére javallott. Csökkenti a viszkető-égető érzést, a szárazságot, valamint megszünteti a kellemetlen illatot, helyreállítja a természetes intim egyensúlyt.

Alkalmazása:

A JutaVit Vaginal Balance a 12 évesnél idősebb nők számára készült.

A kapszulákat hüvelyi úton kell alkalmazni. A higiénia megőrzése érdekében győződjön meg arról, hogy a kezét/ujjait mindig megfelelően megmosta és megtisztította a kapszulák alkalmazása vagy behelyezése előtt. Megtisztított kezével/ujjaival helyezzen 1 kapszulát mélyen a hüvelybe naponta egyszer 10 napon keresztül. Hüvelyi szárazság esetén használat előtt nedvesítse meg a kapszulát. Alkalmazás előtt figyelmesen olvassa végig a mellékelt betegtájékoztatót..

Kiszerelés: 10 db kapszula

Nettó tömeg: 3,5 g

Összetevők: 1 kapszula tartalmaz: Polikarbofil (13,5 mg), Lactobacillus reuteri, Lactobacillus gasseri, rövid láncú fruktooligoszacharidok, hidroxipropil-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz, talkum, szilícium-dioxid, titánium-dioxid (E171).

Figyelmeztetés:

• A kapszulákat tilos lenyelni!

Terhesség és szoptatási időszak alatt a termék használata előtt konzultáljon kezelőorvosával.

Ne használja a JutaVit Vaginal Balance-t más, hüvelyi használatra szánt eszközökkel vagy gyógyszerekkel együtt, a kezelőorvosával folytatott konzultáció nélkül.

Bármely káros mellékhatás fellépése esetén a kezelést fel kell függeszteni és orvoshoz kell fordulni.

Ha a kezdeti tünetek a terápia tizedik napját követően továbbra is fennállnak, tanácsos orvoshoz fordulni. Ne használja a terméket a lejárati dátumot követően. Bármely összetevővel szembeni túlérzékenység esetén ne alkalmazza a terméket!

Az ajánlott napi alkalmazási mennyiséget ne lépje túl!

Kisgyermekek elől elzárva tárolandó.

Tárolás: száraz, napfénytől és egyéb hőforrásoktól védett helyen, 8 ºC és 25ºC között.

ORVOSTECHNIKAI ESZKÖZ

JuvaPharma Kft.

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!