5. 711 Ft

 

IRIX Forte spray 150ml

össszetevő: 100% természetes rózsaszirom kivonat, viasz, alkohol

 

Az IRIX Forte hatóanyagai révén hűsítő, bőrnyugtató, regeneráló spray a napégésre, égésre, csípésre, horzsolásokra alkalmazva.

Nagy kiterjedésű, vagy súlyos égési sérülések esetén, illetve három évesnél fiatalabb gyermekek égési sérülése esetén mindenkor forduljon orvoshoz.

Vény nélkül kapható gyógyszerkészítmény.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár

28, 73 Ft/ml

BETEGTÁJÉKOZTATÓ

Használati útmutató

IRIX Forte spray 150ml

Hűsítő, bőrnyugtató, regeneráló spray

100%-ban természetes rózsakivonatot tartalmazó kozmetikum

 

Hármas hatással természetes módon – a napégés ellen. A napégés tünetinek enyhítésére kiemelkedő hatású a természetes növény kivonatból készült IRIX spray. Különlegessége, hogy rózsasziromból készül.

 

  • Flavonoidok: a gyulladás csökken, a regenerálódás gyorsul. A flavonoidok és a rózsasziromban lévő egyéb antioxidánsok segítenek a gyulladás megelőzésében és csökkentésében. Serkentik a kollagéntermelést, gyorsabban regenerálódik a napégett bőr.
  • Viaszok: védőréteg, mely kíméletesen hatékony. A viaszréteg a gyulladt, égett bőrfelületen megőrzi a hidratáltságot, ezzel segíti a bőr regenerálódását. Bakteriális szűrőként is funkcionál.
  • Alkohol: gyors hűsítő hatás. Az IRIX spray alkoholtartalma miatt a gyors párolgás által ad enyhülést a gyulladt, égő, viszkető bőrnek. Az alkoholnak köztudott a baktériumölő hatása is.

 

Alkalmazási terület: felületes égési sérülések, napozás vagy szolárium által kialakult leégés, a háztartásokban előforduló kisebb égési sérülések. Baleseti horzsolások. Szúnyog vagy egyéb rovarcsípések okozta viszketés csillapítására, megszüntetésére. Azonnali alkalmazásával megelőzhető az érintett bőrfelület duzzanata, felhólyagosodása, a fájdalmas elvakart sebeke kialakulása.

Az IRIX spray alkalmazása: az égés, napégés kellemetlen, fájdalmas érzés. Az alkalmazást követően, előbb rövid, az ismételt kezeléseket követően egyre hosszabb ideig fájdalommentes az érintett felület. A permetezést annyiszor ismételhetjük, ahányszor a fájdalom visszatér.

Nagy kiterjedésű, vagy súlyos égési sérülések esetén, illetve három évesnél fiatalabb gyermekek égési sérülése esetén mindenkor forduljon orvoshoz.

Figyelmeztetés: Fokozottan tűzveszélyes folyadék. Nyílt lángtól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Csak külsőleg használható! Gyermekektől elzárva tartandó.

 

Az IRIX spray 100%-ban természetes, rózsakivonatot tartalmazó kozmetikum.

 

IRIX spray töltet térfogat: 75 ml

IRIX Forte spray töltet térfogat 150 ml. E készítmény megnövelt mennyiségű rózsakivonatot tartalmaz.

 

 

Gyártó: Gyógynövénykutató Intézet Kft., 2011 Budakalász, Lupaszigeti út 4. Forgalmazó: PannonPharma Kft., 7720 Pécsvárad, Pannonpharma út 1. CPNP ref. azonosító: 1365299

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!