870 Ft

Hársfavirág

50g

Gyógyhatású flavonoidokat tartalmazó immunerősítő gyógynövény. A farnezol antibakteriális hatású. Meghűléses, náthalázas megbetegedések esetén izzasztó és köptetőként, enyhe nyugtatóként álmatlanságra; stresszoldásra; görcsoldóként az emésztés elősegítésére alkalmazható.

Emellett a népgyógyászatban használják még idegesebb gyermekek megnyugtatására fürdővízben, illetve bőr ápolására.

A kezelést a tünetek jelentkezésekor kell megkezdeni, amennyiben a tünetek nem enyhülnek, hanem súlyosbodnak, keresse fel Kezelőorvosát!

Ne alkalmazza allergia esetén, valamint alkoholos kivonatát 4 éven aluliaknak nem javasolt!

Vény nélkül kapható gyógynövény, gyógytea.

 

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár

17, 40 Ft/g

TERMÉKISMERTETŐ
Hársfavirág Tea 50g

Hazánkban a kis és nagy levelű Hársfa virágzatának van gyógyászati jelentősége, gyógyhatású flavonoidokat tartalmaz. A farnezol antibakteriális hatású. Meghűléses, náthalázas megbetegedéseknél izzasztó és köptető hatása miatt alkalmazható. Ezenkívül enyhe nyugtató, görcsoldó hatású, ezáltal jótékony álmatlanság esetén; stresszoldásra; valamint elősegíti az emésztést; és nem utolsósorban fokozza a szervezet védekezőképességét.

A kezelést a tünetek jelentkezésekor kell megkezdeni, amennyiben a tünetek nem enyhülnek, hanem súlyosbodnak, orvosi vizsgálat szükséges!

Alkalmazása:

1-2 kávéskanál (2-4 g) drogból 1,5 dl vízzel forrázatot készítünk. Mézzel ízesítve naponta többször, de főleg a délutáni órákban fogyasszuk, napi adagja 3-6 gramm.

Ellenjavallat: Allergia esetén, valamint az alkoholos kivonatok 4 év alattiaknak nem javasolt.

Nettó tömeg: 50 g

Kiszerelés: 50 g/ tasak

Gyártja: HERBÁRIA Zrt.; 1135 Budapest, Csata utca 27.

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!