2. 694 Ft

GARMASTAN zsírmentes mellbimbóvédő krém – Guajazulen gyulladásgátlóval

20g

Hatóanyaga: természetes guajazulen

Természetes hatóanyag alapú gyulladásgátló krém, mely a szoptatás időszakában védi és ápolja a mell bőrét. Megakadályozza a mellbimbó berepedezését, gyulladását.

Szoptatás előtt NEM KELL LEMOSNI.

Kozmetikum.

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

 

További információk

Egységár

107, 50 Ft/g

TERMÉKISMERTETŐ
GARMASTAN mellbimbóvédő krém 20g

Magyarország népszerű mellbimbóvédő krémje, mely több mint 20 éve segít az anyukáknak a szoptatás fájdalommentességében.

Szoptatás előtt NEM KELL LEMOSNI.

A Garmastan gyártásánál Észak- és Dél-Amerika lakóinak sok-sok éves tapasztalatát használják: a guajakfa hatóanyagainak ápoló és gyulladáscsökkentő hatása régóta ismert. A Garmastan szoptatási mellbimbóvédő krém kék guajazulent tartalmaz, ahogy az a természetben a guajakfa illóolajában előfordul. Az amerikai őslakosság már évszázadokkal ezelőtt felismerte és eredményesen alkalmazta különböző sebek, hámsérülések kezelésére.

Természetes hatóanyag tartalmú (guajazulen) gyulladásgátló kozmetikum, amely a szoptatás ideje alatt védi és ápolja a mell bőrét, így megakadályozza a mellbimbó berepedezését, gyulladását.

Összetevők: PEG-8, PEG-75, aqua, sorbitol, sodium metabisulfite, guaiazulene, cetylpiridinium, chloride. Hatóanyaga: 0,01 g guauazulene/20 g

 

 

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!