11. 578 Ft

FEMIBION 3 Szoptatás kapszula (2x 56db) +5DB Mérföldkő kártya

A Femibion 3 Szoptatás vitaminkomplex gondosan kiválasztott összetevőkkel támogatja mind a baba és a mama szervezetét a szoptatás időszakában.

Az étrendkiegészítő kapszula összetevői között megtalálható a DHA, a folát, a D- és A-vitamin, a vas, a kalcium, a kolin, és a lutein, valamint tartalmaz jódot, szelént, cinket, B-, C- és E-vitaminokat. A vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a kalcium pedig szükséges a normál csontozat fenntartásához.

A Femibion 3 vitaminkészítmény az omega-3 zsírsavat (DHA) és a luteint egy különálló kapszulában tartalmazza. A lutein pedig a vitaminkapszula jellegzetes színét adja.

Az étrend-kiegészítő készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vény nélkül kapható vitaminkészítmény.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár

96, 52 Ft/db

BETEGTÁJÉKOZTATÓ
FEMIBION 3 SZOPTATÁS KAPSZULA (2x 56db) +5DB MÉRFÖLDKŐ KÁRTYA

A sokszínű, változatos, egészséges étrend és életmód a szülés után is nagyon fontos! Segít visszanyerni az erődet, hogy meg tudj birkózni az új feladatokkal és kihívásokkal (például ha úgy döntesz, hogy szoptatni fogod a babádat). A szoptatás segíthet szoros köteléket kialakítani a babáddal, és biztosítja, hogy a baba hozzájusson az alapvető tápanyagokhoz.

Az anyatej-termelődés általában két-három nappal a szülés után kezdődik.

Ha szoptatsz, az első héten körülbelül napi 300-500 ml tej termelődik. Ez napi 600-700 ml-re is emelkedhet, a baba szükségleteitől függően.

Az anyatej mennyisége és összetétele jelentősen függ az étrendedtől és az életviteledtől. A szoptatás igénybe veszi a testedet is, mivel megnő a szervezet energia- és tápanyag-igénye.

A Femibion 3 gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaz, amelyek egy

változatos étrend kiegészítéseként támogatnak téged. Az összetevők között megtalálható a DHA, a folát, a D- és A-vitamin, a vas, a kalcium, a kolin, és a lutein. Ezenkívül tartalmaz jódot, szelént, cinket, B-, C- és E-vitaminokat. A vas hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a kalcium pedig szükséges a normál csontozat fenntartásához. A Femibion 3 az omega-3 zsírsavat (DHA) és a luteint egy különálló kapszulában tartalmazza. A lutein adja a kapszula jellegzetes színét.

A Femibion 3 Szoptatás az alábbi tápanyagokat biztosítja:

A

FOLSAV Ez egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív foláttá. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és sejtosztódáshoz. Nem mindenki szervezete képes teljesen hasznosítani a folsavat.
METAFOLIN® A Metafolin® egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. A Metafolin® a Merck KGaA, Darmstadt bejegyzett márkája.
KALCIUM Szükséges a normál csontozat fenntartásához.
LUTEIN A lutein egy karotinoid, amely számos növényben megtalálható, például sok zöldségben és gyümölcsben. Ez adja a kapszula jellegzetes színét.
KOLIN A kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében, ami fontos tényező különböző életszakaszokban, ideértve a szoptatás időszakát is. A szervezet kolin iránti igénye megnő a szoptatás ideje alatt.
DHA Dokozahexaénsav, mely egy többszörösen telítetlen omega-3 zsírsav. Az anyai DHA bevitel hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. A várandós és szoptató anyáknak, a felnőttek számára ajánlott napi adagon felül, további 200 mg DHA bevitele ajánlott.
JÓD A jód részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban és hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez, pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
C-VITAMIN Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
E-VITAMIN, SZELÉN Hozzájárulnk a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
A-VITAMIN Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
D3-VITAMIN, CINK Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a sejtosztódás folyamatában.
VAS, PANTOTÉNSAV Hozzájárulnak a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.
B1– és B2-VITAMIN, BIOTIN, NIACIN Részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.
B6– és B12-VITAMIN Hozzájárulnak a normál vörösvérsejtképződéshez.
ADAGOLÁS Naponta 1 tablettát és 1 kapszulát ajánlott bevenni, vízzel, a főétkezés során. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

A Femibion étrend-kiegészítő termékek foláttal (folsav és Metafolin®) és további válogatott tápanyagokkal támogatnak a babatervezéstől a szoptatási idő végéig. A Femibion 2 és Femibion 3 termékek DHA-t (omega-3 zsírsav) is tartalmaznak a várandósság és a szoptatási időszakra.

 

A folát (folsav és Metafolin®) hozzájárul a normál vérképződéshez, szerepet játszik a sejtosztódásban és a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében. Az utóbbiba beleértendő a méhlepény kialakulása is, amely ellátja a magzatot az alapvető tápanyagokkal.

 

A kiegészítő folsav-bevitel növeli az anya folátszintjét. Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője a velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának a magzatban. Ezért javasolt, hogy a nők napi 400 μg kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül. Az alacsony anyai folátszint, mint fontos kockázati faktor a magzati velőcső-záródási rendellenesség kialakulásában tudományosan igazolt. Léteznek további rizikófaktorok, és az egyik kockázati tényező csökkentése nem minden esetben garantálja a kedvező hatást.

 

Az anyai DHA-bevitel hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. A kedvező hatás eléréséhez az omega-3 DHA-ból a felnőttek számára ajánlott napi 250 mg-on felül további 200 mg-ot ajánlott naponta fogyasztani omega-3 zsírsavakból (DHA és EPA).

 

ADAGOLÁS

 

Naponta 1 tablettát és 1 kapszulát ajánlott bevenni, vízzel, a főétkezés során. Ne lépd túl az ajánlott napi adagot. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

JAVASLATOK! – FIGYELMEZTETÉSEK!

 

Gyermekek elől elzárva tartandó!

A-vitamin tartalma miatt ezt a terméket a terhesség első trimeszterében nem szabad alkalmazni. Ha a szoptatás alatt teherbe esik, javasoljuk, hogy váltson át a Femibion 1-re, amelyet kifejezetten a korai terhesség időszakára fejlesztettünk ki.

 

P&G HUNGARY KKT., 1082 Bp., Kisfaludy u.38.

 

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!