10. 766 Ft

FEMIBION 2 Várandósság 13-40. hét

filmtabletta + kapszula

(2x56db) +5db Mérföldkő kártya

Folsavat, Metafolin-t, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta és DHA-t tartalmazó kapszula E-vitaminnal, Luteinnel.

A 13. héttől javasoljuk a Femibion 2 kismama vitaminkomplexet, mely folsav és Metafolin formában tartalmaz folátot. A folát részt vesz az anyai szövetek növekedésében, mint pl. a méhlepény, amely ellátja a magzatot az alapvető tápanyagokkal.

A DHA ( többszörösen telítetlen omega-3-zsírsav) bevitel hozzájárul a magzat agyának és szemének normál fejlődéséhez. (A kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból a felnőttek számára ajánlott napi adagon – azaz 250 mg DHA és EPA – felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk.)

Ezenkívül tíz féle vitamint (B1– és B2-vitamin, biotin, B6– és B12-vitamin, B3 (niacin) és B5 (pantoténsav), C-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin), valamint jódot, vasat, szelént, magnéziumot, cinket és luteint tartalmaz.

 

A baba megszületése után szoptatás esetén javasoljuk a Femibion 3 Szoptatás terméket.

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Az étrend-kiegészítő készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vény nélkül kapható vitaminkészítmény.

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár:

86, 60 Ft/db

TERMÉKISMERTETŐ
FEMIBION 2 Várandósság 13-40. hét

filmtabletta + kapszula

 

Folsavat, Metafolin-t, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta és DHA-t tartalmazó kapszula E-vitaminnal és Luteinnel

Támogat téged és babádat* a várandósság 13. hetétől a szülésig, a változatos étrend kiegészítéseként. 

 • A 13. várandóssági hétre a magzat szervei teljesen kifejlődnek, és a növekedés időszaka veszi kezdetét. Ettől az időponttól kezdve ajánljuk a Femibion 2 folátot és DHA-t tartalmazó étrend-kiegészítőt.
 • *A megfelelő folátbevitel biztosítása a várandósság későbbi szakaszaiban is fontos marad, hiszen a folát részt vesz az anyai szövetek növekedésében, mint pl. a méhlepény, amely ellátja a magzatot az alapvető tápanyagokkal. Ezért a várandósság teljes ideje alatt gondoskodni kell a megfelelő folátbevitelről.
 • A Femibion 2, folsav és Metafolin formában tartalmaz folátot. A Metafolin egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható.
 • *Az anyai DHA ( többszörösen telítetlen omega-3-zsírsav) bevitel hozzájárul a magzat agyának és szemének normál fejlődéséhez. Felhívjuk a várandós anyák figyelmét, hogy a kedvező hatás eléréséhez az omega-3-zsírsavakból a felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaz 250 mg DHA és EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk.
 • A folát és DHA mellett a Femibion 2 további gondosan kiválasztott öszetevőket tartalmaz: tíz féle vitamint (köztük D-vitamin), valamint jódot, vasat, szelént, magnéziumot, cinket és luteint.
 • A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamit hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • A Femibion 2 az omega-3-zsírsavat (DHA) és a luteint egy különálló kapszulában tartalmazza. A lutein adja a kapszula jellegzetes színét.
 • A baba megszületése után azt javasoljuk, hogy válts a Femibion 3 Szoptatás termékünkre.
 • Születés után dönthetsz úgy, hogy szoptatni fogod a babádat. A szoptatás segíthet szoros köteléket kialakítani a babáddal, és biztosítja, hogy a baba megkapja a fejlődéséhez szükséges alapvető tápanyagokat.
 • A szoptatási idő alatt bizonyos tápanyagok iránt nagyobb a szervezet igénye. Például különös figyelmet kell fordítani a DHA (omega-3-zsírsav) megfelelő bevitelére: az anyai DHA bevitel hozzájárul az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. Ezért felhívjuk a szoptató anyák figyelmét, a kedvező hatás eléréséhez az omega-3- zsírsavakból a felnőttek számára ajánlott napi adagon (azaza 250 mg DHA és EPA) felül további 200 mg DHA-t kell naponta fogyasztaniuk.

Figyelmeztetés

A Femibion 2 étrend-kiegészítő, amely nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

Az ajánlott napi mennyiséget (napi 1 tabletta + napi 1 kapszula) ne lépje túl!

Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelések

A Femibion 2 négy hétre (28 tabletta + 28 kapszula), valamint nyolc hétre (56 tabletta + 56 kapszula) elegendő kiszerelésben kapható.

A Femibion 2 az alábbi tápanyagokat biztosítja:

 • Folsav A folsav egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív formává, foláttá. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és a sejtosztódáshoz, valamint a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.
 • Metafolin A Metafolin egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. A Metafolin a Merck KGaA, Darmstadt bejegyzett márkája.
 • Lutein A lutein egy karotinoid, amely számos növényben megtalálható, például sok zöldségben és gyümölcsben. Ez adja a kapszula jellegzetes színét.
 • DHA Dokozahexaénsav, mely egy többszörösen telítetlen omega-3 zsírsav. Az anyai DHA bevitel hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. A várandós és szoptató anyáknak, a felnőttek számára ajánlott napi adagon felül, további 200 mg DHA bevitele ajánlott.
 • Jód A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
 • B1– és B2-vitamin, biotin Részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.
 • B6– és B12-vitamin, B3 (niacin) és B5 (pantoténsav) Hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
 • C-vitamin és szelén Hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
 • E-vitamin Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • D3-vitamin és cink Hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez és részt vesznek a sejtosztódás folyamatában.
 • Magnézium és vas Részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, valamint hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Fontos fejlődési lépések a várandósságod alatt:

– 12. hét : kb. 5-6 cm, kb. 15-20 g

– 22. hét : kb. 26-31 cm, kb. 400-600 g

– 27. hét : kb. 31-38 cm, kb. 650-1200 g

– 37. hét : kb. 44-51 cm, kb. 2300-3500 g

/Minden terhesség egyedi. A magzat fejlődésére vonatkozó adatok az átlagos értéket mutatják. Ne aggódj, ha a babád mérete és súlya eltér az itt megadott értékektől./

Nemcsak a babád iránti szeretet növekszik: 

8. hét : Az ultrahang vizsgálaton már valószínűleg hallod a babád szívdobogását.

12. hét : A babád talán már elkezdi szopizni a hülyevkujját.

18. hét : Lány vagy fiú? A nőgyógyászod már valószínűleg meg tudja mondani.

20. hét : A babád feje, haja és fogai növekednek.

26. hét : Néha ütemes rángásokat érzel. A babád csuklik és tanul lélegezni.

28. hét : A babád kinyitja a szemét és elkezd pislogni. Most még csak a világost és a sötétet tudja megkülönböztetni.

32. hét : A babád kicsi körmöket növeszt.

 

Magyarországi forgalmazó: P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38.

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!