7. 347 Ft

FEMIBION 1 Korai várandósság 1-12. hét tabletta

2x28db (2×4 heti adag) + 5db Mérföldkő kártya

A korai várandósság alatt támogatja mind a baba, mind a kismama szervezetét, hozzájárul a szükséges tápanyagok biztosításához az első 12 héten keresztül:

 • A Femibion 1 folátként folsavat és Metafolin-t tartalmaz, ez utóbbi a folát olyan formája, melyet a szervezet közvetlenül, átalakítás nélkül tud hasznosítani. Az egyik kockázati tényezője a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának a magzatban az alacsony folátszint, ezért javasoljuk, hogy a nők napi 400 mikrogramm kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül. A velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának számos tényezője lehet. Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást..
 • A Femibion 1 a várandósság alatti D-vitamin szükségletet biztosítja, mely hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a  sejtosztódásban. Emellett kilenc gondosan összeválogatott vitamint és ásványi anyagot is tartalmaz (B-vitaminokat, C- és E-vitamint; jódot, szelént, kolint és vasat).
  • B1– és B2-vitamin, biotin  a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és az idegrendszer normál működéséhez járul hozzá.
  • B6- és B12-vitamin, niacin és pantoténsav a fáradtság és a kifáradás csökkentésében játszik szerepet.
  • C-vitamin és szelén hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
  • E-vitamin a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez járul hozzá.
  • A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, illetve a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.
  • A kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében.
 • A Femibion 1 glutén-, laktóz- és zselatinmentes. 

Gyermekek elől elzárva tartandó!

A 2.-3. trimeszterben (13.-40. várandóssági hét) javasolt a Femibion 2 Várandósság terhességi vitamin komplex.

Szülés után szoptatás esetén pedig javasoljuk a Femibion 3 Szoptatás étrend-kiegészítőt.

Az étrend-kiegészítő készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Vény nélkül kapható vitaminkészítmény.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár:

116, 05 Ft/db

TERMÉKISMERTETŐ
FEMIBION 1 Korai várandósság 1-12. hét tabletta

 

Folsavat, Metafolin-t, vitaminokat, ásványi anyagokat, jódot és kolint tartalmazó étrend-kiegészítő

Támogat téged és babádat a korai várandósság alatt, 12 héten keresztül*

 • A megfelelő mennyiségű folátbevitel biztosítása elengedhetetlen a várandósság alatt, de különösen az első trimeszterben.Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője a velőcső-záródási rendellenesség kialakulásának a magzatban*.
 • A Femibion 1 folátként folsavat és Metafolin-t tartalmaz. A Metafolin a folát olyan formája, melyet a szervezet közvetlenül, átalakítás nélkül tud hasznosítani.
 • A Femibion 1 D-vitamint tartalmaz, hogy a várandósság idején szükséges D-vitamin mennyiség bevételét támogassa.A D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesz a  sejtosztódás folyamatában.
 • A Femibion 1 további, gondosan válogatott összetevőket is tartalmaz, kilenc vitamint (B-vitaminok C-vitamin, E-vitamin), jódot, szelént, kolint és vasat.
 • A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében.
 • *A kiegészítő folsav bevitel növeli az anya folátszintjét. Az alacsony anyai folátszint az egyik kockázati tényezője a velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának a magzatban. Ezért javasolt, hogy a nők napi 400 mikrogramm kiegészítő folsavat szedjenek legalább a fogantatás előtti 1 hónapban és utána 3 hónapon keresztül. A velőcsőzáródási rendellenesség kialakulásának számos tényezője lehet. Az egyik kockázati tényező minimálisra csökkentése még nem biztos, hogy garantálja a kedvező hatást.
 • Mivel a folát a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek (például a méhlepény) növekedésében is, gondoskodni kell arról, hogy a teljes terhesség alatt megfelelő legyen a folátbevitel. A méhlepény látja el a magzatot minden szükséges tápanyaggal.
 • A Femibion 1 glutén-, laktóz- és zselatinmentes. 

Figyelmeztetés

A Femibion 1 étrend-kiegészítő, amely nem helyettesíti a változatos, kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges életmódot!

Az ajánlott napi mennyiséget (napi 1 tabletta) ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó!

Kiszerelés

A Femibion 1 négy hétre (28 tabletta) elegendő kiszerelésben kapható.

A 13. hétre a magzat szervei teljesen kifejlődnek, és a növekedés időszaka veszi kezdetét. Ezért azt javasoljuk, hogy a második és a harmadik trimeszterben (13.-40. várandóssági hét) válts a Femibion 2 Várandósság termékünkre.

Szülés után dönthetsz úgy, hogy szoptatni fogod a babádat. Ha így döntesz, akkor azt javasoljuk, hogy válts át a Femibion 3 Szoptatás termékünkre.

A Femibion 2 és Femibion 3 gondosan kiválasztott tápanyagokat tartalmaz, beleértve a dokozahexaénsavakat (DHA), egy többszörösen telítetlen omega-3 zsírsavat, amely a retina és az agy szerkezeti felépítésében és működésében játszik szerepet.

Az anyai DHA bevitel hozzájárul a magzat és az anyatejjel táplált csecsemő agyának és szemének normál fejlődéséhez. Ezért kiegészítésként, a felnőttek számára ajánlott napi adagon, azaz 250 mg omega-3 zsírsavon (DHA és EPA) felül, további 200 mg DHA-t javasolt naponta fogyasztani.

További információért látogass el a www.femibion.hu oldalra, ahol szeretettel várunk.

A Femibion 1 az alábbi tápanyagokat biztosítja :

 • Folsav egy B-vitamin, amit a szervezet alakít át biológiailag aktív formává, foláttá. A folát hozzájárul a normál vérképződéshez és a sejtosztódáshoz, valamint a terhesség alatt részt vesz az anyai szövetek növekedésében.
 • MetafolinA Metafolin egy olyan folát forma, amit a szervezetnek nem kell átalakítania, mivel közvetlenül hasznosítható. A Metafolin a Merck KGaA, Darmstadt bejegyzett márkája.
 • Kolin A kolin részt vesz a normál homocisztein-anyagcserében, ami fontos tényező különböző életszakaszokban, ideértve a várandósság időszakát is. A szervezet kolin iránti igénye megnő a várandósság ideje alatt.
 • D3-vitamin Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez és részt vesza sejtosztódás folyamatában.
 • Jód A jód hozzájárul a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.
 • B1– és B2-vitamin, biotin Részt vesznek a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.
 • B6- és B12-vitamin, niacin és pantoténsav Hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez.
 • C-vitamin és szelén Hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.
 • E-vitamin Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.
 • Vas A vas hozzájárul a normál vörösvérsejt képződéshez, valamint a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez.

Magyarországi forgalmazó: P&G Hungary Kkt., 1082 Budapest, Kisfaludy utca 38.

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!