4. 091 Ft

D-VION® 2000 NE D-VITAMINNAL (LÁGY KAPSZULA)

120 db

Kiemelt Akció – Csak Törzsvásárlói kártyával br. 3050 Ft! (Kérje a törzsvásárlói kártyát Patikánkban!)

 

A D-VION® 2000 NE D-vitamin tartalma hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat, izomfunkció fenntartásához és a szervezet kórokozók elleni védelmi rendszerének normál működéséhez, erősítéséhez.

A D-VION® 2000 NE D vitamin étrend-kiegészítő lágy kapszula a szervezet létfontosságú D vitamin hiányának pótlására, fenntartására javasolt főleg az őszi-téli időszakban, mikor nem kapunk elegendő napfényt, mely elengedhetetlen a bőrünk által előállított D vitamin képződéséhez.

Kutatások alapján véd a csontritkulástól, a magas vérnyomástól, a ráktól és számos autoimmun betegségtől, valamint enyhíti a pikkelysömör tüneteit.

Kismamák, vesebetegek, krónikus betegségben szenvedők konzultáljanak Kezelőorvosukkal!

Laktóz- és gluténmentes.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Gyermekek elől elzárva tartandó.

 

A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

INGYENES kiszállítás Újszeged és környékén!

További információk

Egységár

29, 42 Ft/db

BETEGTÁJÉKOZTATÓ

 

D-VION® 2000 NE D-VITAMINNAL (LÁGY KAPSZULA)

AZ AKTÍV ÉLETÉRT

  • A D-VION® segít egész évben biztosítani a megfelelő D-vitamin szintet.
  • Növényi olajban oldott, könnyen hasznosítható D-vitamin.
  • Bevétele egyszerű a kis méretű lágy kapszuláknak köszönhetően.
  • Laktóz- és gluténmentes.

 

MIÉRT FONTOS A D-VITAMIN?

A D-VION® D-vitamin tartalma hozzájárul az egészséges csontozat és izomfunkció fenntartásához és az immunrendszer normál működéséhez.1

HONNAN JUTHATUNK HOZZÁ?

NAPFÉNY – a D-vitamin bőrben történő előállításhoz

A napfénnyel történő mindennapos érintkezés arra készteti bőrünket, hogy D-vitamint állítson elő, ami így bekerül a véráramba és eljut a szervezet minden pontjára. Ez a legalapvetőbb és legfontosabb módja, hogy természetes úton D-vitaminhoz jusson a szervezetünk. Azonban, ha nem tartózkodunk megfelelő ideig a napon, mert például beltéren dolgozunk, vagy nincs elég napfény, akkor érdemes D-vitamin szedésével támogatnunk szervezetünket.

D-VITAMINBAN GAZDAG ÉTELEK – hal, tojás, tej és gomba

Elegendő D-vitamint tudunk bevinni szervezetünkbe étkezésünkkel? Könnyedén elérhető D-vitamin forrást jelentenek a D-vitaminban gazdag ételek, mint a zsíros halak, a tojássárgája, a teljes zsírtartalmú tej és a gombák. Azonban, ha ilyen formában visszük be a D-vitamint, szervezetünknek először felhasználhatóvá kell alakítania azt, hogy ezután segíthesse a csontozat és az izomfunkció normál működését.

A megfelelő étkezés mellett D-vitamin szükségletünknek csupán 10-20%-át tudjuk biztosítani. Az így fennmaradó 80-90%-ot bőrünknek kellene előállítania. Különösen az őszi-téli időszakban, amikor nem jutunk elég napfényhez, a bőrünk természetes D-vitamin előállítása nem biztosít elegendő vitamint szervezetünk számára. A D-VION segít abban, hogy a megfelelő D-vitamin szintet biztosítsa szervezetének, ami hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.1

1. Egészségre vonatkozó állítások, lásd A BIZOTTSÁG 432/2012/EU RENDELETE.

Forgalmazó: P&G Hungary Kkt. 1082 Budapest, Kisfaludy u. 38.

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!