1. 359 Ft

 

Biomed Vadgesztenye krém FORTE

2x60g (Dupla kiszerelés)

Hatóanyagai: vadgesztenye, árnika, nyírfakéreg, körömvirág és kamillavirág kivonatok és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajok, illetve hozzáadott A- és E-vitamin

 

Visszérgyulladás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, fáradt és feszülő lábak ápolására alkalmazható.

A krém értékes gyógynövény kombinációja (vadgesztenye, árnika, nyírfakéreg, körömvirág és kamillavirág) gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően is előnyös lehet a felszíni vénák ápolása, valamint ödéma és nehézláb-érzés esetén.

A készítmény ezenkívül tartalmaz A-vitamint, mely a bőr egészségéért is felel, valamint E-vitamint, mely hozzájárul az öregedési folyamatok gátlásához, ezenkívül védi a szív és érrendszert is.

 

Vény nélkül kapható gyógyhatású készítmény.

Használat előtt kérjük, olvassa el a termékismertetőt, vagy a kozmetikummal kapcsolatban kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
INGYENES kiszállítás Újszeged és Szőreg környékén!

További információk

Egységár

11, 33 Ft/g

TERMÉKISMERTETŐ
Biomed Vadgesztenye krém FORTE

Hozzáadott nyírfakéreg kivonattal!

Alkalmazása: visszérgyulladás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, fáradt és feszülő lábak ápolására. A krémben alkalmazott értékes gyógynövény kombináció (vadgesztenye, árnika, nyírfakéreg, körömvirág és kamillavirág) előnyös lehet a felszíni vénák ápolása, valamint ödéma és nehézláb-érzés esetében. Alkalmazása napi 3-4 alkalommal ajánlott, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.

Hatóanyagai: a termék vadgesztenye, árnika, nyírfakéreg, körömvirág és kamillavirág kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve hozzáadott A- és E-vitamint tartalmaz. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összes hatóanyag tartalom: 23,9% gyógynövény kivonat. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!

Kiszerelés: 60g

 

Vadgesztenye (Aesculus hypocastanum) és egyéb hatóanyagok a Biomed Vadgesztenye Krémben

Sokan küszködnek olyan problémákkal, amelyeket egy-egy fárasztó nap után a túl sok állás, a túlsúly vagy a kevés mozgás okoz. Fáj a lábuk, nehéznek, duzzadtnak érzik. E tüneteket a lábakban jelentkező keringési zavarok okozzák. Enyhítésükre, esetenként megszüntetésükre is természetes megoldást kínál a több gyógynövény kivonat kombinációját tartalmazó Biomed Vadgesztenye Krém. Alkalmas a lábakban az egészséges keringés helyreállításának támogatására, segíti a vérfalak rugalmasságának megőrzését, enyhíti a gyulladásos tünetek kialakulását. Ezzel segít megakadályozni, hogy a kezdetben kozmetikai jellegű elváltozások és tünetek súlyos, az életminőséget is jelentősen befolyásoló betegséggé súlyosbodjanak.

A vadgesztenye (Aesculus hypocastanum, Hyposcastanaceae) kivonata hatóanyagai révén normalizálja a véredények megnövekedett permeabilitását, azaz a sejtmembránok áteresztőképességének csökkentésével megakadályozza illetve csökkenti az ödémaképződést. Jelentős gyulladáscsökkentő aktivitása is.

Az árnika (Asteraceae) virágzatát a 16.századtól alkalmazzák sérülések, sebek, hematómák, zúzódások kezelésére, gyulladások csökkentésére. Kivonata antiszeptikus, gyulladáscsökkentő, valamint granulációt gyorsító hatása révén kiválóan egészíti ki a vadgesztenye kivonat aktivitását.

A körömvirág (Calendula officinalis, Asteraceae) és sziki kamilla ( Matricaria recutita, Asteraceae) olajos kivonata értékes bőrápoló, regeneráló hatású. Biológiailag aktív anyagai gyulladáscsökkentő, hámosító tulajdonságúak. Kedvezően befolyásolják a visszeres panaszok tüneteit, előnyösek a durva, berepedezett bőr gondozására, felületi bőrsérülések és horzsolások kezelésére is. Gyulladáscsökkentő hatásuk kiemelkedő.

A Biomed Vadgesztenye Krém gyógynövény hatóanyagai komplex hatásmechanizmusuk révén biztosítják az egészségesebb vérkeringést, a kellemetlen panaszok csökkentését.

Prof. Dr. Kéry Ágnes

Gyártó: Biomed Kft. 1149 Budapest, Nagy Lajos király útja 206-208.

Böngésszen folyamatosan bővülő

kínálatunkból!